FIGYELEM! -25% KEDVEZMÉNY

Neuromin kapszula

A Neuromin kapszulával gyerekjáték az otthoni tanulás és felkészülés a vizsgákra. Serkenti az agyad, hogy tudj figyelni, és javítja a memóriád, hogy meg is maradjon az, amit tanultál. Kell ennél több?

A csomag tartalma:
1x Neuromin Gingko Biloba (60 db kapszula)
1x Neuromin Multivitamin (30 db kapszula)

KÉSZLET ÚJRATÖLTVE: 49 DB

Sok a kérdés?
Mi tudjuk a megoldást!

Már tegnapra le kellett volna adni azt a beadandót? Közeleg a vizsgaidőszak, és nem tudod, hogy fogsz ennyi mindent megtanulni? A tanár is millió, meg egy anyagot küldött?
Ne aggódj, mi tudjuk a megoldást!

Add le a rendelésed

Adataid megadása után felhívunk, hogy leegyeztessük a rendelésed.

Vissza

Hogyan segít neked a
Neuromin kapszula?

Felturbózza a memóriád
Tanuld meg az anyagot már első olvasásra! Ugye mennyi időd felszabadulna?
Egy kis energialöket
Tudjuk, hogy rengeteg energiád felemészti a sok tanulnivaló. Ehhez szükséged van energiára.
Segít koncentrálni
Muszáj lesz koncentrálni, ha sikeresen akarod magad mögött hagyni ezt a tanévet.
A kedved is jobb lesz
Hidd el, lehet fun a tanulás is! Még ha ez hihetetlenül is hangzik...

Kérdések és válaszok

Mindenkinek, akinek fokozottan szüksége van a szellemi kapacitásra. Középiskolásoknak, különösképp érettségizőknek, egyetemistáknak, de idősebbeknek is.
A Neuromin Multivitamin termékünk tartalmaz szinte minden vitamint, amire fokozott szellemi terhelés esetén szüksége van a testnek. A Neuromin Ginkgo Biloba a bevétel után kis idővel már érezteti agyserkentő a hatását, mely órákon át kitart.
A Neuromin Multivitamint már a nap kezdetén, reggeli mellé érdemes bevenni. A Neuromin Ginkgo Biloba-t közvetlenül tanulás/vizsga előtt ajánljuk.
4.
Naponta mennyit és mennyi ideig szedjem?
Az ajánlott mennyiség a Multivitaminból napi 1 db, a Ginkgo Biloba-ból érdemes napi 2 db-ot bevenni. Kúraszerűen 2-3 hónapig ajánlott, melyet folytathatsz és újrakezdheted bármikor.
Ginkgo Biloba termékünkben a páfrányfenyő kivonat, a napi adagolási javaslat szerint 2x80mg. Multivitamin termékünk tartalmaz ginzenget (30mg), B1-vitamint (50mg), valamint B12-vitamint (8,3 μg).
Termékünk étrend-kiegészítőnek minősül. Ha betartod a napi adagolási javaslatot nem lehet gond, azonban a termék összetevői miatt terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése esetén, valamint műtéteket megelőzően nem javasolt. Kérjük tájékozódj az allergén információkról.

Gazdaságos kiszerelés

Jönnek a vizsgák? Ne bízd a véletlenre, hisz ezen múlik a jövőd! Tárazz be előre 3 hónapra, így egész biztos, hogy minden gördülékenyen fog menni!

A csomag tartalma:
3x Neuromin Gingko Biloba (3x60 db kapszula)
3x Neuromin Multivitamin (3x30 db kapszula)

FIGYELEM! MÉG TÖBB KEDVEZMÉNY

Mit mondanak, akik
már próbálták a Neuromint?

 • Kori R.
  2020. április
  Nekem bevált, ajánlom mindenkinek 💪🏻 Már másnap hozta is a futár😍
 • Judit Sz.
  2020. május
  A rendelést követően már másnap hozta is a futár, így hamar elkezdhettem szedni a tanuláshoz. Nagyon megkönnyítette a tanulós időszakomat! 😍
 • Christian Sz.
  2020. április
  Ez tényleg bevált! Sok nehéz napon- és estén segít💙💜
 • Patrik A.
  2020. április
  A lehető legjobbkor találtam rá, kresz vizsga pipa!
 • Bernadett S.
  2020. április
  Átsegített a vizsgáimon, örök hála Neuromin!🙏🏻😍❣️
 • Regina P.
  2020. április
  Köszi Neuromin, megkönnyíted az online tanulást!
Írd meg te is a véleményed

Mit tartalmaz egy csomag Neuromin?

1 doboz Neuromin Gingko Biloba
(60 db kapszula)

Hallottál már a páfrányfenyő kivonat jótékony hatásáról? Nem volt szó róla biosz órán? Akkor egy gyorstalpaló gyanánt eláruljuk, hogy többek között növeli a koncentráló készséget és a szellemi teljesítőképességet. Tanulás előtt vagy közben kapj be belőle kettőt, és meglátod, hogy sokkal produktívabb leszel!

1 doboz Neuromin Multivitamin
(30 db kapszula)

Multivitamin, de nem akármilyen! Gondosan adagolt agyserkentő hatású összetevőkkel segítünk a tanulás nehézségeinek leküzdésében. Lehet ismerősen hangozhatnak a következők (de ha nem, akkor lentebb kifejtjük, hogy mik ezek): Panax Ginseng kivonat, Tiamin, B12-vitamin. Ebből elég napi egy!

Mi a Neuromin titka?

Ginkgo Biloba kivonat
A Gingko Bilobát már több, mint 5000 éve használják előszeretettel a távolkeleti orvoslásban. A növény legismertebb tulajdonsága, hogy javítja a memóriát, koncentrációképességet és serkenti az agy vérellátását.
Panax Ginseng kivonat
A koreai ginzeng számos pozitív egészségre gyakorolt hatással rendelkezik. Legfőképpen a stressz által okozott problmák kezelésére használják, segít felvenni a harcot a szélsőséges fizikai vagy szellemi terhelés esetén.
Tiamin és B12-vitamin
A Tiamint, azaz a B1-vitamint agyserkentőként tartják számon, kedvező hatása van a szellemi teljesítményre. A B12-vitamin növeli a szervezet energiáját, egészségesen tartja az idegrendszert. Koncentráció- és emlékezetjavító, valamint mérsékli az ingerlékenységet.

Itt kapható még a termékünk

Légy te is viszonteladónk!

Gazdaságos kiszerelés

Jönnek a vizsgák? Ne bízd a véletlenre, hisz ezen múlik a jövőd! Tárazz be előre 3 hónapra, így egész biztos, hogy minden gördülékenyen fog menni!

A csomag tartalma:
3x Neuromin Gingko Biloba (3x60 db kapszula)
3x Neuromin Multivitamin (3x30 db kapszula)

FIGYELEM! MÉG TÖBB KEDVEZMÉNY